Peste cu legume la cuptor

de fr3ya20 in Peste, 2 Mar 2014 | 7061 vizualizari

 

Ceva bun si rapid.

 

INGREDIENTE

  • -3 pesti (eu am folosit macrou)
  • -2 morcovi
  • -5 rosii mici
  • -2 ardei grasi
  • -200 ml suc de rosii
  • -sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • cimbru,
  • oregano,
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume la cuptor:

Curatam si spalam pestele bine ,il lasam la scurs,il portionam apoi il asezam in tava care a fost unsa cu ulei. Legumele le curatam ,le spalam si taiem, le asezam peste pestele pus in tava,adaugam si sucul de rosii,condimentam si dam la cuptor. Dupa 45 minute scoatem de la cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

02.03.2014, 18:51

deyutzky 1

02.03.2014, 22:42

foarte bun pestele cu legume pregatit la cuptor vin si eu la o portie

Teo 1

04.03.2014, 21:07

Nu as refuza niciodata pestele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou in folie